KVALITETSTAK MED IDENTITET

Creolimpregnert tretak er et naturprodukt, hvor bordenes individuelle struktur gir liv til det som ellers ville ha vært en kald og trist takflate. Dersom du er ute etter noe spesielt, noe som framhever bygget ditt og gir det en femte fasade – da er Larviktaket ditt tak.

Larviktaket bygger på norsk tradisjon. Det er produsert i spesialhøvlede creolimpregnerte furubord. Denne værhuden gir hus, hytter og fritidssentra et særpreget og eksklusivt utseende. Taket er valgt og prøvet av byggherrer over hele landet. Larviktaket trygger verdiene dine i tiår etter tiår.

Kvalitet i alle ledd |  Creol-olje er en impregnering som har vært i bruk i snart 100 år bl.a på de Britiske øyer – kjent for sitt fuktige klima og skiftende vær. Creol er en fullgod erstatning for tidligere brukte impregneringsvæsker og er samtidig snillere mot miljøet.

For å sikre at Larviktaket holder ypperste kvalitet blir det først CU-impregnert med TanalithE, deretter blir det tørket ned og impregnert med Creol-olje – den sorte fargen som kjennetegner et ekte Larviktak.

NATUR- OG MILJØVENNLIG MED LITE VEDLIKEHOLD

Creolens brunsvarte farge glir naturlig inn i miljøet, fra fjærestein til høyfjell, og gir bygget ditt et lunt og varmt preg. Miljøet vil vi alltid prioritere. Impregneringen prøver alltid å være i forkant av myndighetenes krav, slik at du hele tiden kan være trygg på våre produkter.

Creol-impregnering og overflatebehandling sørger for at taket ditt vil stå i mange år. Den vil over tid gråne noe ned, men dersom du av visuelle grunner ønsker å friske opp taket påføres mer Creolvæske. (Påføres med kost for best resultat)

Creolimpregnert tretakrenne understreker Larviktakets identitet. Den fortjener en skikkelig avslutning. Tretakrenna er spesialprodusert for Larviktaket, og vil ytterligere fremheve den kvalitet og identitet du har valgt å gi bygget ditt ved å bruke våre takbord.